Huseiernes Landsforbund

OM:

Huseiernes Landsforbund i Aust-Agder har flyttet fra lokalene i Bendiksklev 14. Kontoret er nå samlokalisert med foretaket Villa Cecilie. Kontoret ligger i et et flott tømmerhus oppført i 1832 i Arrestbakken 3, midt blant den idylliske og verneverdige trehusbebyggelsen på Tyholmen i Arendal (se kart).

Cecilie Kaastrup Thorbjørnsen er fylkesleder for Huseiernes Landsforbund i Aust-Agder. Som utdannet eiendomsmegler, og med lang fartstid i bransjen jobber hun til daglig med eiendomsrådgivning og konsulenttjenester både for privatpersoner og profesjonelle utbyggere.

Vi har over 6000 medlemmer i fylket. Har du spørsmål om bolig, eiendom eller samfunnsspørsmål som angår boligeiere må du gjerne komme innom for en prat.

Vårt hovedfokus er å ivareta våre medlemmer, og er du ikke allerede medlem kan du enkelt melde deg inn! Som medlem har du en rekke fordeler, deriblant: juridisk og teknisk rådgivning, tilgang til leiekontrakter, rabatt på IF-forsikring, bladet Hus & Bolig 6 ganger i året, rabatt på byggevarer hos Montèr (Hovden, Lillesand, Grimstad, Fevik, Tvedestrand, Risør og Optimera Arendal).

Benytt en av medlemsfordelene og kontingenten er gratis!

Her finner du nettsiden til Huseiernes Landsforbund i Aust-Agder.

HL-logo

INFO:

Ta gjerne turen innom vårt hyggelige kontor for en prat, eller kontakt meg:

Tlf.: 47 68 47 86
E-post: aust-agder@huseierne.no
Nettsted: http://www.huseierne.no/
Besøksadresse: Arrestbakken 3, 4836 Arendal

Kontortid:
Mandag 09.00-15.30
Tirsdag 09.00-15.30
Onsdag, torsdag og fredag etter avtale.